هود آشپزخانه در انواع هود زیر کابینتی، هود شومینه ای و هود جزیره ای است.
هود یکی از مهمترین وسایل آشپزخانه است. این وسیله با مکش انواع گازها و بوها، نه تنها هوای خانه را پاک و قابل استشمام نگه می دارد، بلکه با جلوگیری از رسوب بر روی دیوارها و وسایل آشپزخانه، به طول عمر بیشتر آن ها هم کمک می کند.
انواع هود
هود آشپزخانه به دو نوع کلی تصفیه کننده هوا و دارای خروجی هوا تقسیم می شود. هود تصفیه کننده علاوه بر مکش بو، ذرات معلق در هوا را گرفته و هوای تصفیه شده را به فضای آشپزخانه برمی گرداند. هود دارای خروجی هوا فقط چربی و بوهای نامطبوع را از طریق یک کانال به بیرون می فرستد.
هود شومینه ای بر روی دیوار نصب می شود. این هودها بلندتر، بزرگتر و به شکل قیف برعکس هستند. این هودها تمام ویژگی های هودهای زیر کابینتی را دارا هستند. جنس آن ها از مس، فهای اکسید نشدنی یا دیگر فاتی است که در مقابل گرما با دوام هستند و به راحتی تمیز میشوند.
هواکش هود شومینه ای گاهی به دیوار و گاهی به سقف وصل میشود که نوع سقفی آن به هود جزیرهای معروف است. هود جزیره ای بسیار زیبا و لوکس و از نظر طراحی بدنه نسبت به انواع دیگر هود متنوع تر است.
به خاطر داشته باشید که یکی از مهمترین مسائل درباره هود آشپزخانه، تمیز کردن آن است. بسیاری از افراد تنها ظاهر بیرونی هود خود را تمیز کرده و به داخل آن اهمیتی نمی دهند. درحالیکه تمیز کردن داخل هود از جمله پنجره و به ویژه فیلتر آن که آلوده ترین جای هود است از اهمیت بیشتری برخوردار است. برای تمیز کردن چربی های پنجره روی فیلتر می توانید از آب ولرم و صابون و همچنین یک برس استفاده نمایید. در مورد فیلتر هم بهتر است قبل از شروع به تمیزکاری یک فیلتر نو متناسب با دستگاه هود خود خریداری کرده و آن را تعویض نمایید.